ÇARŞAMBASPOR ELİ BOŞ DÖNDÜ 5-2

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'da parolasını şampiyonluk olarak belirleyen Çarşambaspor büyük umutlarla gittiği Güzelorduspor karşısında sahadan şok bir şekilde 5-2 mağlup ayrılarak şampiyonluk yarışında önemli bir yara aldı.
UMUTLAR İYİDEN İYİYE TÜKENDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'da Samsun temsilcisi Çarşambaspor Ordu'dan hüzünle döndü. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve özellikle iç saha maçlarında rakipleri karşısında sahayı dar eden Yeşil beyazlılar, mutlak 3 puan parolası ile çıktığı Güzelordu deplasmanından şok bir şekilde 5-2 mağlup ayrılarak hem taraftarlarını üzdü hem de şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşarak işini zora soktu. Ordu 19 Eylül stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı.
BİKOKO'DAN GOL ŞOV
Mücadelenin 28. dakikasında Fatih'in şık vuruşu ağlarla buluştu ve Güzelorduspor, Çarşambaspor karşısında skoru 1-0'a getirdi. Bu golün ardından maçın yıldızı Birice Bikoko sahneye çıktı. Takımı adına filelere tam 4 gol gönderen yıldız futbolcu Güzelordu'ya adeta tek başına sırtlayan isim oldu. Bikoko'nun bu gollerine ise Çarşambaspor Gökhan Koç'un her iki yarıda penaltıdan kaydettiği iki goller karşılık verdi. Öte yandan Çarşambaspor son oynanan Turhalspor maçında sakatlanan kaleci Kadir Tütüncü'nün yokluğunu Ordu deplasmanında fazlasıyla aradı.
HABER VE FOTOĞRAFLAR Köksal ÖNER/ORDU
şokhaber.net