ÇARŞAMBASPOR KEMER'DE GÜÇ DEPOLUYOR

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor ikinci yarı hazırlılarını Teknik Direktör Ali Bilgici nezaretinde günde çift antrenman yaparak  Antalya'nın Keme

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor ikinci yarı hazırlılarını Teknik Direktör Ali Bilgici nezaretinde günde çift antrenman yaparak  Antalya’nın Kemer ilçesinde sürdürüyor.
ÜÇ HAZIRLIK MAÇI YAPAÇAGİZ
İkinci yarı hazırlılarını Antalya’nın Kemer ilçesi Limak Limra Otelinde sürdürdüklerini belirten Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici, ”Bugün İlk hazırlık maçımızı Diyarbakırspor ile saat 15.00 de  ve ardından ikinci hazırlık maçımızı da 6 Ocak’ta Sultangazi ile saat 15.de oynuyoruz. Üçüncü lığ takılarından Payassporla 8 Ocakta saat 13.00 de üçüncü hazırlık maçımızı yapacağız” dedi.
İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLAYACAGIZ
İkinci yarıya sorusuz bir şekilde başlamayı düşündüklerini dile gerdiren Çarşambaspor'un Teknik Direktör Bilgici, “Sırasıyla yapacağımız hazırlık maçları ile Lığın ikinci yarısına rakiplerimizin karşısında ne yapabileceğimizi göreceğiz. Bu arada takımımıza yeni transfer etiğimiz oyuncularımızın diğer oyuncularımızla birlikte uyum içinde olmalarını sağlayacağız. Asıl amacımız ikinci yarıdaki maçlarımızı kazanmak hedefimize uluşacağız" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net