ÇARŞAMBASPOR RAMAZAN'LA GÜLDÜ

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyiricisi önünde ağırladığı rakibi Turhalspor'u karşılaşmanın ikinci yarısında Ramazan Taş'ın attığı muhteşem golle 1-0 kazanarak 3

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyiricisi önünde ağırladığı rakibi Turhalspor’u karşılaşmanın ikinci yarısında Ramazan Taş’ın attığı muhteşem golle 1-0 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu.
İLK YARI 0-0 BİTTİ
2018-2019 Bölgesel Amatör Lig sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak istediği sonuçları alamayarak artık ligde kalma mücadelesi veren Çarşambaspor, Ladik Belediyespor maçının ardından yaşanılan krizi Teknik Heyet Hasan Basri Kara ve ekibini göndererek çözen ve hafta içinde altyapı sorumlusu Doğan Akay nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çarşambaspor, Turhalspor maçında oyuna iyi  başlayan, daha arzulu ve istekli olan taraftı. İlk yarıda üstün oyun neticesinde birçok pozisyonlardan yararlanamayan Çarşambaspor’da kaptan Mustafa Ünver’in bir topu da direkten döndü. İlk yarı 0-0’lık skorla son buldu.
MÜTHİŞ BİR VURUŞ YAPTI
İkinci yarıya gelindiğinde yine oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor’du. Yeşil Beyazlı ekip, özellikle ilk yarıda olduğu gibi sağ taraftan pozisyonlar üretmek istedi. Maçın 66'inci dakikalarında günün çalışkan isimlerinden Ramazan Taş, orta sahadan aldığı topla sol taraftan ceza sahası yayı üzerinden müthiş bir vuruş yaptı. Ve Çarşambaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golle birlikte üstünlüğü eline geçiren Çarşambaspor ve her iki takımın gol arayışları sonuç vermeyince Yeşil-Beyazlı ekip Ramazan’ın müthiş golüyle kazanan taraf oldu. Çarşambaspor, bu golle puanını 11’e çıkararak ligde 3. Galibiyetini almış oldu.
Çarşambaspor bu galibiyetle birlikte haftaya yeni Teknik Direktör Hasan Şengün ve ekibiyle çalışmalara başlayacak olan Çarşambaspor, yeni teknik heyeti ile neler yapabileceği şimdiden merak konusu.
Köksal Öner
şokhaber.net