ÇARŞAMBASPOR'DAN GOLLÜ PROVA 5-1

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'in 4

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'in 4. grubunda mücadele eden Samsun Temsilcisi Çarşambaspor lige verilen arayı boş geçmiyor. Yeşil beyazlılar hazırlık maçında Süper Amatör Lig ekiplerinden Merzifonspor ile oynadığı 90 dakikada sahadan 5-1 gibi flaş bir skorla ayrıldı.
AHMET'DEN GOL ŞOV
Bal liginin güçlü ekiplerinden Samsun Temsilcisi Çarşambaspor lige verilen arayı iyi değerlendiriyor. Yeşil beyazlılar dün Antalya kampı öncesi Çarşamba ilçe stadyumunda Süper Amatör lig ekiplerinden Merzifonspor ile hazırlık maçı oynadı. Mücadelenin her iki yarısında da rakibine karşı büyük bir üstünlük sağlayan Çarşambaspor takıma yeni katılan Ahmet Acar (2) Hasan Uğur (2) ve Halit'in attığı gollerle rakibini 5-1 geçiren 2. yarı öncesi gücünü bir kez daha gösterdi.
YENİ TRANSFERLER BOY GÖSTERDİ
Konuk ekip Merzifonspor'un tek golü ise Süleyman'dan geldi. Öte yandan Çarşambaspor'da transfer çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından tam 6 futbolcu ile yollarını ayıran Yeşil beyazlılar ilk olarak Yeni Amasyaspor'un golcü oyuncusu Ahmer Acar'ı renklerine bağladı. 3-4 futbolcular ile de görüşmelerini sürdüren Çarşambaspor'da Yönetim Antalya kampı öncesi transferleri bitirmek ve kampa tam kadro giderek eksiklikleri gidermek istiyor.
Köksal ÖNER
şokhaber.net