ÇARŞAMBA'YA GÜZ GELDİ!

Çarşamba Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba İletişim Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 'Çarşamba'da Güz' konulu fotoğraf sergisi başladı

Çarşamba Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba İletişim Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen “Çarşamba’da Güz” konulu fotoğraf sergisi başladı.
Çarşamba Novada Vefa Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen Fotoğraf Sergisine Vali Yardımcısı Hasan Kubalı, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, OMÜ Öğretim görevlileri, okul müdürleri, öğrenciler ve halk katıldı.
ZİYARET EDİLMEYE DEĞER BİR SERGİ OLDU
Sergi açılışında konuşan Vali Yardımcısı Kubalı, Belediye Başkanı Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Usta, Çarşamba’nın merkez ve mahallelerinde kaydedilen fotoğrafların görülmeye değer olduğunun altını çizdiler.  Sergiye emeği gecen İletişim Fakültesi öğretim görevlilerine teşekkür eden Başkan Dündar; “Yükseköğrenim öğrencilerimiz halkımızla bir araya geliyor. Şehir – üniversite bütünleşmesi adına örnek bir projeyi daha hayata geçirdik. İnsan yaşadığı şehre değer katarak değer kazanır. Bu anlamda üniversite öğrencilerimiz ve belediyemiz işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz bu sergi önemli çalışmadır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Çarşamba’da Güz konulu fotoğraf çalışmaları sergilenen öğretim görevlileri ve öğrencilere katılım belgesi verildi. Sergi 19 Aralık Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.
Köksal ÖNER
şokhaber.net