ÇARŞAMBAYI SAMSUN'DA TEMSİL EDECEKLER

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, 'İlçemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları Genç A Kız Voleybol final müsabakaları ile tamamlandı' dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, “İlçemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları Genç A Kız Voleybol final müsabakaları ile tamamlandı“ dedi.
DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERILDI
Üçüncülük müsabakasında Bulutoğlu Anadolu Lisesi - 3 Fuat Başgil Anadolu lisesi -2 yenerek ilçe üçüncüsü oldu. Final müsabakasında ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çarşamba Fen lisesini 3-1 yenerek ilçe şampiyonu oldu. Üçüncü olan Bulutoğlu Anadolu Lisesi takımına kupasını Çarşamba Fen Lisesi Müdür baş Yardımcısı Aliyül Murtaza Sağlam verdi. İkinciye de Çarşamba Fen Lisesi takımına kupasını Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Ahmet Ankaralı verirken, şampiyon Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı kupasını Mustafa Dağıstanlı spor salonu tesis amiri Cihan Aydın'ın elinden aldı.
SAYIN BAKANIMZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "İlçe Müdürlüğü olarak bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'a ve ayrıca centilmence mücadele eden bütün okul takımlarımıza, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, voleybol okul sporları koordinatörlerimize, emeği geçen herkese teşekkür eder, Samsun da yapılacak olan Genç A kız voleybol şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar dileriz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net