"Çatalarmut mahallesi 'tamam" dedi

Her mahallede çığ gibi büyüyen destek Çatalarmut mahallesinde AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına da yansıdı

Her mahallede çığ gibi büyüyen destek Çatalarmut mahallesinde AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına da yansıdı.

Mitinge dönüşen Çatalarmut Mahallesi AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışına Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylarından Necmi Yıldırım ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın katıldığı mahalle buluşmasında AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok’a coşku ve ilgi bir hayli fazlaydı.

BAKAN KILIÇ: “YATIRIM AK PARTİYLE GELİR”

Başbakan Erdoğan’ın 25 Mart Salı Cumhuriyet Meydanında yapacağı mitinge davet eden Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, “ Samsun’un en büyük ilçesi İlkadım’dır. İlçemize daha çok yatırım gelmesini istiyorsanız, daha çok çalışmalıyız. AK Parti sizin partiniz. Sizin içinizden bağrınızdan çıkan bir partidir.  Biz, sizlere daha iyi bir yaşam sunmak için hizmetinizdeyiz. Bize güvenin. Yusuf ve Erdoğan Bey’e sahip çıkın. 30 Martta Başbakanımızın arkasında destekçi olduğunuzu gösterin. “ dedi.

YILMAZ: “BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMAYIN”

“ Erdoğan Tok kardeşimle bizi ayrı tutmayın” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz ise, “İlkadım ve Büyükşehir Belediyesi’nin uyumu için ortak çalışmamız şart. Erdoğan Bey ile beni ayırırsanız, bir vücudun iki kolunu birbirinden ayırmış olursunuz. “ diye konuştu. AK Belediyeciliğin vizyonundan bahseden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise,  Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu söyledi.

ERDOĞAN TOK: “BAŞBAKANIMIZA SÖZÜMÜZ VAR”

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın izinden gittiklerini söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Biz Başbakanımızın öğrencisiyiz, onun çırağıyız. İlkadım’ı yeniden AK Belediyeciliğe kavuşturmak için Başbakanımıza sözümüz var. ” dedi.

TOK; “YATIRIMI BİZ GETİRİRİZ”

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği 2023 vizyonuyla İlkadım ilçesini topyekûn kalkındırarak geliştireceklerini ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, " Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın destekleriyle, beş yıllık belediye başkanlığı görevi süresince edindiğimiz tecrübe ve Ankara'da TBMM Müşavirliği dönemindeki bürokrat birikimimizle İlkadım'a tüm yatırımları çekeceğiz. Hem hükümetimizin desteğini, hem de; kadın, çocuk, genç, engelli, yaşlı olmak üzere toplumuzun tüm katmanlarına yönelik hazırladığımız projelerle, geleceğin yaşanabilir İlkadım'ını inşa edeceğiz. " diye konuştu.