CEMİYETSPOR ESTİRİYOR!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı'nın kurduğu Cemiyetspor yeşil sahalarsa adeta fırtına gibi esiyor

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı’nın kurduğu Cemiyetspor yeşil sahalarsa adeta fırtına gibi esiyor. Atasam Sağlık Gurubunun sponsor olduğu Cemiyetspor’a rakip dayanmıyor.
USTALARA ÖZEL FORMA
Önüne geleni deviren Cemiyetspor hem kazanıyor hem de izleyenlere futbol resitali sunuyor. İlk kez yeni formalarıyla sahaya çıkan Cemiyetspor rahmetli olan usta gazetecileri de unutmadı. İsmet Hatipoğlu, Adem Bilir, Doğan Kaynar, Bahri Altay, Nazif Demirel, Necdet Şensoy, Ahmet Demirel, Ferruh Çetin adına da Samsun Gazeteciler Cemiyeti özel forma yaptırdı.
UNUTMAK OLMAZ!
Genç gazeteci adaylarından Tufan İpek, Okan Baş, Özgür Kalanbak ve Rıdvan Uzun oynadıkları futbolla benim diyen futbolculara taş çıkarttılar. Cemiyet Başkanı Mehmet Yazıcı ise, gençlere nazire yaparcasına doksan dakika sahada basmadık yer bırakmazken, izleyenlerden geçer not almayı başardı. Cemiyetspor bundan sonra daha iyi rakiplerle karşılaşmayı beklediklerini açıklarken; Başkan Mehmet Yazıcı ise, ‘ustalarımızı unutmadık. Unutmak olmazdı’ diyerek vefasını ortaya koydu. Ayrıca diğer gazeteci ustalara da forma basıldı. Bu isimler arasında Samsun basınının usta kalemlerinden Osman Kara ve Avni Demir de yer alıyor.
TUFAN İPEK
şokhaber.net