CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında," Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım" dedi

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında," Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım" dedi.
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis fedakârlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimizin aile ve toplum hayatımızın yapı taşları olduğunu belirtti.
MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGULARIMI SUNUYORUM
Karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri belirten Başkan Edis, "Sağlıklı toplumsal yapının, huzurlu aile ortamının temeli olan, dünyanın en yüce ve en kutsal görevini sonsuz sevgi ve şefkatle yerine getiren annelerimize saygı, minnet ve şükran duygularımı sunuyorum. Bilgi birikimlerini ve yaşam deneyimlerini aktararak, bizlerin insanları, dünyayı, yaşamı seven mutlu bireyler olmamız için özveriyle gece gündüz uğraş veren  annelerimizdir" dedi.
ANNELERİMİZ HAYATTAKİ EN İYİ YOL GÖSTERİCİMİZDİR
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Anneler Günü'nün yılın sadece bir günü değil her günü kutlanılması gerektiğini söyledi. Başkan Edis, "Sevginin, sabrın ve merhametin timsali olan annelerimiz, en zor zamanlarda en çok fedakârlığı yapan insandır. "Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisi de dinimizin annelere ne kadar değer verdiğini ortaya koymaktadır. Bizleri dünyaya getiren, bizler için her zorluğu, her sıkıntıyı göğüsleyen annelerimiz hayattaki en iyi yol göstericimizdir. Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzde üzülen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı hayırlı evlatlar olmak boynumuzun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle, binbir emek ve özveriyle yetiştirdikleri evlatlarını vatan için toprağa veren şehit annelerimiz başta olmak üzere, karşılıksız sevginin tek örneği olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net