ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ VE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğü ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde; TS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları kapsam

TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğü ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde; TS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları kapsamında 5 gün sürecek temel eğitim ve iç tetkik eğitimi başladı.
TS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları kapsamında 5 gün sürecek temel eğitim ve iç tetkik eğitimi Sanayi kuruluşlarının temsilcilerine yönelik verilecek.
KATILIMCI İŞLETMELERE BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK
TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı eğitimin açılışında yaptığı konuşmada, “iş sağlığı ve çevre güvenliği yönetim sistem standartlarının anlatılacağı eğitimin 13-17 Şubat 2017 tarihleri arasında verilecek. İş güvenliğinin sağlanması ve çevrenin korunması için hazırlanmış olan yönetim sistemi standartlarının katılımcı işletmelere büyük fayda sağlayacak. Yönetim Sistem Standartları kurum ve kuruluşlarımızın kurumsallaşma yönünde atacakları adımların ilk ve en önemli kilometre taşlarıdır” diye konuştu.
KARŞILANMASINI BİR ANLAMDA SİGORTA ALTINA ALDIK
Yönetim sistem standartlarının kurum ve kuruluşlarımızın kurumsallaşma yönünde atacakları adımların İlk ve en önemli kilometre taşı olduğunu belirten TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü Adnan Bahadır, "iş güvenliği ve çevre yönetim sistemi standartlarının uygulanması ile kurum ve kuruluşların yasal şartların karşılanmasını bir anlamda sigorta altına aldık. Ayrıca bu belgelere sahip olan kuruluşların kamuoyu nezdinde iş güvenliği ve çevreye duyarlılıkları nedeniyle prestij kazanacaklar "dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net