CHP Örgütlerinde İktidar Coşkusu…

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, ön seçim çalışmalarını sürdürmek için gittiği Ladik ve Asarcık ilçelerinde partili yoldaşlarıyla bir araya geldi

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, ön seçim çalışmalarını sürdürmek için gittiği Ladik ve Asarcık ilçelerinde partili yoldaşlarıyla bir araya geldi. Ladik’te ilçe örgütünde, parti üyeleri ve ilçe başkanı Necati Akdemir, toplantı öncesi söz alarak şunları söyledi. “Değerli arkadaşlarım, çok önemli bir süreçteyiz başımızdaki AKP belasından bir önce kurtulmak için var gücümüzle çalışacağız. Bakın aday adaylarımızın birisi gidiyor bir diğeri geliyor. Şimdi konuğumuz yıllardır partinin bir neferi olarak gözünü budaktan sakınmadan parti içinde verilen her görevi diğer aday adaylarımız gibi yerine getiren Atıf Tomrukçu aday adayımız sizlere hitaben konuşmasını yapacak. Fakat unutmayın ki her birimiz bu karda kışta evimizden işimizden gücümüzden kalkıp partimize geliyoruz. Partimizin aldığı hâkim nezaretinde ön seçim tabandaki biz partilileri ziyadesiyle memnun etti. Sizler bile partiye gelip giderken çok farklı bir ruh haliyle geliyor gidiyorsunuz. Ben bunu çok net görmekteyim. Aday adaylarımızda sizlerin bu heyecanınızı gördükleri için onlara da ayrı bir enerji vermektesiniz. Sizlere ve aday adaylarımıza partim ve şahsım adına teşekkürler ediyorum” diye konuştu.


Samsun CHP Aday Adayı Atıf Tomrukçu’da partililere şöyle seslendi. “Partili dostlarım, beni 1999 yılından bu yana tanıyorsunuz. Ben içinizden birisiyim.  Başkanımın da dediği gibi partimizin verdiği hiçbir görevden kaçmadım. Hepsini yapmak için büyük bir çaba içindeyim. Çünkü siyaset benim yaşam biçimim. 1974 yılından bu yana politikanın içindeyim.


Arkadaşlar; Önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi var. Sizi temsil edecek kişi Meclis Komisyonlarında çalışabilmeli, İhtisas sahibi olmalı, Meclis Kürsüsünden hakkınızı koruyabilmeli, Meclisin çalışma koşullarına hemen uyum göstererek Parti Programlarını kürsüde savunabilmeli ve Meclis çalışmasından artan her zamanda sizlerin içinde olmalı. Ben kendimde bu gücü ve yüreği görüyorum. Siz de bana inanıyorsanız,  kol kola, AKP hükümetinin zulmüne dur demek için yürümeye yüzüm ak, alnım açık şekilde yüreğimle hazırım. Sizden bu hususta yetki istiyorum. Yetki verdiğinizde seçimden seçime gelen değil sık sık kapınızı aşındıran, 7/24 saat kapısı aşındırılan vekiliniz olacağımı göreceksiniz” diye konuştu.


Tomrukçu, Ladik’ten, sonraki durağı olan Asarcık İlçesinde de partililerle buluştu.