CHP SAMSUN İL GENÇLİK ÖRGÜTÜNDEN AÇIKLAMA

 CHP SAMSUN İL GENÇLİK ÖRGÜTÜNDEN AÇIKLAMA CHP'nin Samsun'da ve Türkiye'de başarılı bir genel seçim geçireceğini belirten İl Gençlik Örgütü Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, "Gençlerimiz AK Pa

 CHP SAMSUN İL GENÇLİK ÖRGÜTÜNDEN AÇIKLAMA

CHP'nin Samsun'da ve Türkiye'de başarılı bir genel seçim geçireceğini belirten İl Gençlik Örgütü Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, "Gençlerimiz AK Parti iktidarı yüzünden ciddi sıkıntılar çekmektedir. Hedefimiz, oy arttırmak değil, partimizi iktidara taşımak" dedi.

Göreve geldiği bir aylık zaman diliminde önemli düzeyde yapılandıklarını ve sağlam bir yapı haline geldiklerini belirten CHP İl Gençlik Örgütü Başkanı Burak Bulgurcuoğlu, "Kaybedilen seçimlerin aksine önümüzdeki genel seçimde öncelik Samsun olmak üzere Türkiye'de bir CHP rüzgârı esecek. Bunu sağlayacak olan da gençlerimizdir" dedi.

'GÜÇLÜ BİR YAPI'

Samsun'da güçlü bir gençlik yapısına sahip olduklarını belirten Bulgurcuoğlu, partilerinin oyunu arttırmayı değil, iktidara taşımayı hedeflediklerini söyledi. Bulgurcuoğlu,  "Bir ay içerisinde ilçelerimizin büyük bir çoğunluğunu gezerek buralardaki gençlik kolları yapılarımızın güçlenmesi için çalışıyoruz. Kapsamlı bir çalışma temposu içerisinde ve her geçen gün artan genç üye sayımızla önemli bir mesafe kat ettik. Gençliğin, partinin gücü, dinamizmi olduğunu iyi biliyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu anlamda gençliğin kıymetini biliyor ve bu doğrultuda hareket ediyor. Bu da bizim genç yapılanmamıza güç katıyor. CHP, tarihi boyunca gençlik kollarından yetişen ve ülke yönetimine kadar yükselen isimlerin örnekleriyle dolu. Biz bu anlamda şehrimizin önemli markası OMÜ'de de bir yapılanma faaliyeti içerisine de girdik. Birleştirici, ülke menfaatlerini ön planda tutan yapımızla öncelikle partimizi iktidara taşıma hedefimiz var. Hedefimiz partinin oyunu arttırmak değil, iktidara sahip olmak" dedi.

'NEDEN 5 OLMASIN?'

Türkiye'de ciddi sorunlar yaşandığını ve gençliğin gelecek adına umutsuz hale gelmeye başladığını öne süren Başkan Bulgurcuoğlu, "Türkiye'nin iyiye gitmediği aşikâr. Bu anlamda Samsun'da da durum aynı. CHP'nin iktidara yürüyüşü ile çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Kimse geride bıraktığımız seçimlerdeki başarısızlıkları baz olarak almasın. Kaybedilen seçimlerin aksine önümüzdeki genel seçimde öncelik Samsun olmak üzere Türkiye'de bir CHP rüzgârı esecek. Bunu sağlayacak olan da gençlerimiz olacaktır. Samsun'da öncelikle milletvekili sayımızın artacağından şüphem yok. Neden Samsun'dan CHP 3,4 ya da 5 milletvekili çıkartmasın? CHP'yle ilgili olarak kimse hırsızlıktan, yolsuzluktan, adaletsizlikten ya da sömürüden bahsetmiyor. Gençlerimiz AK Parti iktidarı yüzünden ciddi sıkıntılar çekmektedir. Her noktada adaletsizlik var, haksızlık ve sömür var. Bunlardan kurtuluş için CHP'ye ihtiyaç var" diye konuştu.