CHP TEK BAŞINA İKTİDARA HAZIR.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Adayı Kemal ZEYBEK Havza Sanayi Sitesi Esnafı ile buluştu ve daha sonra  Alaçam Geleneksel Geyikkoşan Hıdırellez Festivaline  katılarak Yakakent, Alaçam ve

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Adayı Kemal ZEYBEK Havza Sanayi Sitesi Esnafı ile buluştu ve daha sonra  Alaçam Geleneksel Geyikkoşan Hıdırellez Festivaline  katılarak Yakakent, Alaçam ve Bafra İlçelerinde Vatandaşlarla buluştu. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kemal Zeybek, Hayati Tekin, Atıf Tomrukçu ve Şevki Yılmaz'la birlikte; Seçim çalışmaları kapsamında birçok ilçede vatandaşlarla buluşarak CHP’nin projelerini vatandaşlara anlattı. Özellikle Havza Sanayi Sitesinde sorunları bir türlü çözülmeyen Sanayi esnafını n dertlerini dinleyen Zeybek daha sonra Alaçam İlçesi Geyikkoşan Hıdırellez festivaline katılarak, Festivale gelenleri selamladı. CHP Milletvekili Adaylarına ilgi oldukça fazla idi.

7 Haziran seçimleri vatandaşlarla birebir görüşen CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek şunları söyledi.

8 Haziranda Halkımız  CHP iktidarına hazır olsun, bu dönem CHP olarak Samsun’da büyük başarılara hep beraber imza atacağız. Değerli Dostlarım;

Şimdi CHP’yi iktidar yapma sırası geldi, üreten Türkiye’yi beraber kurma zamanı geldi.

Bu onur ve başarı sizlerin desteği ile CHP’ye nasip olacaktır. Bu yola inanarak çıktık ve halkımızla her yerde beraber olarak yolumuza devam edeceğiz. Özellikle bilmenizi isterim ki; Samsun bizim iktidarımızda tüm Türkiye ile büyüyecek ve gelişecek, sorunlarını çözecek bilgi, birikim ve projelerimizi hayata geçirebilmemiz için halkımızın desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Hedefimiz en az 5 milletvekilini Samsun’dan TBMM’ye götürmektir. Partimize her geçen gün artan ilgiye kayıtsız kalamayız. Projeleri ve birliği ile CHP iktidarında Samsun tüm sorunları çözülmüş, üreten sanayisi, turizmi üreticisi, esnafı, çiftçisi ile gelişmiş bir şehir olacak. Ekonomik ve sosyal olarak Türkiye’nin en önemli şehirleri arasında hak ettiği yeri alacaktır. Tarihsel Misyonu ile Atatürk’ün şehri Samsun’u sizlerin desteği ile özlenen yapısına kavuşturacağız. Bunları yaparken her ilçemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi ve çözüm merkezi olarak tüm çabamızı ortaya koyacağız dedi.

Bugün emeklimize, işçimize, esnafımıza, tüccarımıza, çiftçimize, memurumuza ve gencimize en çok değer veren iktidarın sahibi CHP olacaktır.

Sizlerin gören gözü ve işiten kulağı olarak yılmadan çalışacağımızın sözünü veriyorum dedi.

Daha sonra Yakakent, Alaçam ve Bafra İlçelerinde şehir turları atan CHP Adaylarına ilgi büyüktü. Girdiği her kapıda Sevgiyle karşılanan CHP Milletvekili Adayları vatandaşlardan destek istedi.