ÇİFTLERE MUHTEŞEM DÜĞÜN

Ziraat Mühendisi Merve Şen ile Öğretmen Mustafa Cüheroğlu yapılan muhteşem düğün törenin ardından mutluluğa yelken açtı

Ziraat Mühendisi Merve Şen ile Öğretmen Mustafa Cüheroğlu yapılan muhteşem düğün törenin ardından mutluluğa yelken açtı.
Canik Belediyesi meclis üyesi Ali Şener ve esi evhamımı Memnune Şener çiftinin Ziraat Mühendis kızları Merve Şen ve işadamı Asım Cüheroğlu ve esi evhamımı Seyhan Cüheroğlu çiftinin Öğretmen oğulları Mustafa Cüheroğlu dünya evine girdi.
DÜĞNE KATIM BÜYÜK OLDU
Neco Sultan salon ikide yapıla düğün merasimine Şen ve Cüheroğlu alilerinin yan sara çiçekle katılarak kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Ediş, Bafra eski garnizon komutanı emekli Albay Metin Özdemir, esi Fatoş Özdemir,  Samsun Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ülker, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay,  Mahalle Muhtarları  ve çok sayıda seçkin davetliler katıldı.
ÇİFLER TEŞEKKÜR ETTİ
Merve Şen ile Mustafa Cüheroğlu çifti ,“Bizim mutluğumuzu düğünümüze gelerek paylaşan değerli davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net