Çıkma serüvenimizin ilk maçı olacak...

TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN ANLAR Tarihin seyrini değiştiren anların sırrı diplerdedir

TARİHİN SEYRİNİ DEĞİŞTİREN ANLAR

Tarihin seyrini değiştiren anların sırrı diplerdedir. Bu Samsunspor için taraftarının inancıyla son maça kalmış durumda. Bu maç bizim ligde kalma mücadelemiz adına son maç değil süper lige çıkma serüvenimizin ilk maçı olacak.

Tıpkı kurtuluşumuzun ilk adım şehri Samsun nasıl gösterdiyse kendini Samsunspor da gelecek yıl ki muhteşem zaferinin ilk adımı bilinciyle sahaya çıkmalı her şeyini ortaya koymalı.

Bu maç tarihi bir maç diyorum ne Samsunspor tarihinde böyle kritik bir an yaşadı ne de Bandırmaspor.

Aynı hevesle daha stresle maça başlayacak olan takım Bandırma. Ama evsahibi olmanın avantajını ve muhteşem taraftarın coşkusunu arkasında hissedecek takım ise biziz.

Maça kesinlikle kontrollü hücum taktiğiyle çıkmalıyız. Bizim takım gol bulmak zorundaymış gibi sahaya çıkmak zorunda. Beraberliğe razı olmak rehavete itiyor takım olma ruhu sahada buharlaşıyor. Rahat düşünen takım olan Samsunspor’un gücünü biliyoruz.

Ferdi takılan futbolcuların da zararını görüyoruz.

Manisa Elazığ maçlarını nasılsa alırız rehavetiyle kaybettik, diğer dört maçı da güçlü takım korkusuyla strese boğduk.

Bu takıma stres ve rehavet yaramıyor. Kendi kişiliğiyle Samsunspor ruhunu bütünleştirip taraftarıyla coşan takımı, yukarda ifade ettiğim gelecek yılın şampiyonluğuna giden takımın ilk adımıymış gibi sahada özsaygısını yitirmeden görmek istiyoruz.

Maç uzatmalar dâhil son dakikaya kadar her an tetikte ve fırsat kollayan bir heyecanla tempo düşürülmeden bitecek şekilde futbolculara yükleme yapılmalı.

Hadi ne olur bu muhteşem geri dönüşümüzün; süper lige yükselişimizin ilk maçı için, tarihin seyrine tanık olmak için stadyumu iğne atsan yere düşmez şekilde dolduralım.

Heyecanımız kulübümüze ve kendimize zarar verecek şekilde kuralları da ihlal etmeyelim. Merdivenleri boş bırakalım; bu konudaki anonslara dikkat edelim. Kurallar can ve mal kaybını önlemek içindir unutmayalım.