ÇINARLIK'TA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

Samsun'un Çarşamba'nın Çınarlık Ortaokulunda 23 24 Mayıs tarihlerinde TÜBİTAK 4006 bilim fuarı düzenlendi

Samsun'un Çarşamba'nın Çınarlık Ortaokulunda 23 24 Mayıs tarihlerinde TÜBİTAK 4006 bilim fuarı düzenlendi. Fuar açılış kurdelesini Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Sezai Dikmen kesti.
Çınarlık Ortaokulunda tarafından gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 bilim Fuarı’nın açılışına Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sezai Dikmen, Hacı Yılmaz Yılmaz Ortaokulu Müdürü Hasan Demir, Durmuş Torun İlkokulu Müdürü Osman Şafak Hürriyet Ortaokulu Müdürü Müdessir Düzcan, Çaltı İlkokulu Müdürü Murat Bülbül, Şenyurt Ortaokulu Müdürü Hüseyin Ünal, Kürtün Ortaokulu Müdürü Şeref Ak, Anafartalar Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kement, Dumlupınar ilkokulu Müdürü Sinan Işıtan Dikbıyık ilkokulu Müdürü Sultan Süleyman Sapancı, Dikbıyık Ortaokulu Müdürü Kerim Cengiz ve Ağcagüney Ortaokulu Müdürü Mehmet Karakaş katıldı.
BÜYÜK BİR İŞİ BAŞARDILAR
Bilim fuarında fen bilimleri alanında 17 proje matematik alanında 1 proje  sosyal bilgiler alanında bir proje teknoloji ve tasarım alanında bir proje olmak üzere 20 proje 3 Danışman öğretmeni ile çalışmaları sergilediler. Bu projelere görsel sanatlar sergisi anasınıfı sergisi ve ilkokul öğretmenleri destek verdiler Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Hakan Yılmaz, “Güzel bir çalışma içeresinde gerçekleştirilen ve projeler de görev alan başta proje yürütücüsü fen teknoloji öğretmeni Ali Sarıbaş olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve emeği geçenlere ve ayrıca TÜBİTAK  4006 bilim fuarımızın açılışına katılan davetlilerimize teşekkür ediyorum "dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net