Çocuklar yazdı çizdi, o sırada bilgisayar çöktü…

Ak Parti ilginç İş Kazası! Çocuklar yazdı çizdi, o sırada bilgisayar çöktü…  Temel Altunbaş'ın listesinde il delegesi olarak yer almayan eski Trabzon İl Genel Meclisi Ba

Ak Parti ilginç İş Kazası!

Çocuklar yazdı çizdi, o sırada bilgisayar çöktü… 

Temel Altunbaş’ın listesinde il delegesi olarak yer almayan eski Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, şaşkın ve üzgün olduğunu söyledi.  

AK Parti Trabzon il başkanlığı için ismi geçen ve Ortahisar kongresinde kazanan listede il delegesi olarak kendine yer bulamayan Eski Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, oldukça şaşkın olduğunu söyledi.

Revi, “Sonuçta bu şehirde 6,5 yıl Trabzon İl Genel Meclisi başkanlığı yaptık. ‘O listede olmamız gerekiyordu’ diye düşünüyorum. Temel Başkan’ı aradım, ulaşamadım. Ne olursa olsun Kaldı ki aykırı bir faaliyetim de olmadı. Temel Başkan’la bir sıkıntım da olmadı. Beni de aradı destek de istedi. Birlikte güzel çalışmalarımız da oldu. Daha önce yönetimde birlikte çalıştık. Şaşkınım” dedi.

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise, “Haydar Revi bizim listemizde vardı. Faka kongre gecesi gece saat 04.00’lere kadar çalıştık. Çocuklar yazdı çizdi, bilgisayara geçtiler. O sırada bilgisayar çöktü, liste silindi, yeniden yazıldı derken gözden kaçırıldı. Haydar Revi gibi bir ismin gözden kaçırılmaması gerekiyordu. Benim el yazısıyla yazdığım listede Haydar Revi vardı. Benim kendisine karşı bir mahcubiyetim var. Kendisini arayacağım” diye konuştu.

Kaynak Kanal Mavi