COŞKUNDERE, ÇOK İYİ OYNAYAMADIK

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grupta Mücadele eden Ladik Belediyespor'un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, '1926 Bulancaksor karşısında çok iyi oynayamadık' dedi

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta Mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”1926 Bulancaksor karşısında çok iyi oynayamadık” dedi.
RAKİPLERİMİZ PUAN KAYBETTİ
Her iki yarıda 1926 Bulancaksor karşısında istenilen oyunu sergileyemediklerini dile getiren Turuncu –Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere ,”Rakibimizin karşısında çok iyi oynayamadık ve bu rağmen gol pozisyonları bulduk bunları gol olarak değerlendiremedik.  Üzerimizde bulunan Fatsa Belediyespor  ve  Yeni Amasyaspor  rakipleri karşısında bu hafta  puan kaybettiler. Biz bu maçı kazanmış olsaydık.  Avantajlı duruma geçecektik olmadı önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
LIĞ DAHA UZUN HER ŞEY OLABİLİR
13 Şubat Erzincan Gençlik Spor Kulübü maçına daha iyi hazırlanacaklarını belirten Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Coşkundere, ”Her iki taftayı puansız kapattık. 13 Şubat Erzincan Gençlik Spor Kulübü maçında telafi edeceğiz ve lığ daha uzun her şey olabilir. Bundan sonraki maçlarımızda kazanmak için mücadele edeceğiz. Kedimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Ladik Belediyespor lığı hak  ettiği yerde bitireceğine inanıyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net