COŞKUNDERE, ÜÇ PUANI ALDIK MUTLUYUZ

Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grupta mücadele temsilcimiz Ladik Beldespor'un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, 'İstediğimiz futbolu onayamadık ve önemli olan üç puanı aldık mutluyuz 'dedi

Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grupta mücadele temsilcimiz Ladik Beldespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”İstediğimiz futbolu onayamadık ve önemli olan üç puanı aldık mutluyuz ”dedi.
BU MAÇ BİZİM İÇİN ARTIK GERİDE KALDI
Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor gibi rakibi mağlup etmeyi başardıklarını ifade eden Turuncu – Beyazlıların Teknik Direktörü Coşkundere, ”Bu maça iyi hazırlanmıştık ve maç öncesi düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. Her iki yarıda gol pozisyonları bulduk. Ancak bunlarını üçünü değerlendirebildik. Gaip geldiğimiz için mutluyuz. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlılarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
BU MAÇA İYİ HAZIRLANMAK ZORUNDAYIZ
Deplasmanda karşılaşacakları Fatsa Belediyespor maçının hazıklıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını söyleyen Ladik Beldespor’un Teknik Direktörü Coşkundere, ”Her iki haftayı üç puanla kapattık. Sırada Fatsa Belediyespor maçı var. Bu maça iyi hazırlanmak zorundayız. İlçemize üç puanla döneceğimize inanıyorum. Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımıza ihtiyacımız var yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net