ÇYDD'nin Yeni Hizmet Binası Açılıyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Samsun Şubesi'nin yeni hizmet binası Genel Başkan Aysel Çelikel ve Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya'nın katılımıyla cumartesi günü açılıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Samsun Şubesi'nin yeni hizmet binası Genel Başkan Aysel Çelikel ve Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya'nın katılımıyla cumartesi günü açılıyor. Aynı gün Dr. Alper Akçam, ‘Cumhuriyet, Kadın ve Edebiyatımız' konulu bir de konferans verecek
Samsun'da ihtiyaç sahibi ve iyi okuyan gençlere eğitimde fırsat eşitliği yaratarak saygın bir şekilde topluma kazandırmak amacıyla eğitim burslarıyla destekleyen ve düzenlenen etkinliklerle adından söz ettiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin yeni hizmet binası, önümüzdeki cumartesi günü törenle açılacak.
AYSEL ÇELİKEL DE GELİYOR
ÇYDD Samsun Şube Başkanı Yaşar Sezen, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de ÇYDD Genel Başkanı Aysel Çelikel ve Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya'nın katılımıyla yeni dernek binasının açılış töreninin yapılacağını belirtti. Yaşar Sezen derneğin yeni hizmet binasının Hürriyet Mahallesi Kışla Sokak, 19/3 adresindeki yeni yerinde konferans salonu, kütüphane, etüd salonları düzenlenerek hizmet vereceğini kaydetti.  Aynı gün; Dr. Alper Akçam ise; ‘Cumhuriyet Kadın ve Edebiyatımız' konulu bir konferans verecek.
ATATÜRK’ÜN FELSEFESİNDE LAİK TOPLUM
ÇYDD'nin Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yolu ile çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden sorumluluk ve bilinç ile çalışan gönüllü bir kurum olduğunu vurgulayan Yaşar Sezen, "Eğitim burslarımız ile iyi okuyan ihtiyaç sahibi gençlerimizi eğitim burslarımızla desteklemenin yanında satranç, briç, horon, matematik, İngilizce vb. ücretsiz kurslar ile kültürel etkinlikler yapmaktayız. Günümüz; Mustafa Kemal Atatürk'ün felsefesinde çağdaş, demokratik cumhuriyetimize ve laik toplum yaşamımıza sahip çıkma günüdür. Bu inançla Tüm Samsunlu hemşerilerimizi derneğimize bekliyoruz" dedi.