DAHA ÇOK KALİTELİ SPORCUYLARI VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

İhya Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Fatih Kaya,' Samsun'un altyapı oyuncularını Galatasaray Kulübü'ne ve çeşitli kulüplerin altyapısına veriyoruz' dedi

İhya Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Fatih Kaya,” Samsun’un altyapı oyuncularını Galatasaray Kulübü’ne ve çeşitli kulüplerin altyapısına veriyoruz” dedi.
ELİMİZDE YETENEKLİ SPORCULAR VAR
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Kulübü tarafından Florya Metin Oktay Tesislerinde yapılan seçmelerinde Sarı-Kırmızılı ekip altyapısı için özel idman eşliğinde, Kulübü’müzün Basketbol takımının sporcularına uyguladığı seçmemeler sonucunda seçtiği sporcuları kadrosuna dâhil ettiklerini belirten İhya Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Fatih Kaya, "Her gün kulübümüze dahil olan yetenekli sporcularımız var. Bu arada okullar arası yapılan müsabakalarımda takip ediyoruz. Kaliteli sporcuları ve kadromuza katıp, elimizdeki bulanan sporcularla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Asıl hedefimiz daha çok sporcuyu kaliteli takımların kadrosuna katacağız" dedi.
BEĞENİLEN OYUNCULARIMIZ OLDU
‘Başarılı olan öğrencilerimizi gelecekleri için Galatasarayspor Kulübünün yanı sıra  çeşitli kulüplerde göstermeyi düşündüklerini ifada eden Baş Antrenör Kaya," İlk olarak Galatasarayspor Kulübüne gittik ve oyuncularımıza özel 6 kişilik idman ve seçme yapıldı. Beğenilen oyuncularımız olduğu için en kısa sürede Galatasarayspor Kulübü Antrenörlerini Samsun'da ağırlayacağız. İstanbul kulüplerinden de bizden daha çok oyuncular istenildiği için yeni oyuncular aramakla beraber, hedefimiz ilk olarak gelecekte profesyonel oyuncular yetiştirmektir“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net