DAHA İYİ HİZMET İÇİN TEK BAŞINA İKTİDAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Artvin teşkilatları ile biraraya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Artvin teşkilatları ile biraraya geldi. Karaaslan, ''Milletimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Daha iyi hizmetin yolunun tek başına iktidardan geçtiğine inandığımız için bu mücadeleyi veriyoruz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile gerçekleştirdiği Giresun programının ardından Trabzon mitingine katılarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'a eşlik etti. Karaaslan daha sonra Artvin'de bir günlük seçim çalışması yaptı.

Artvin Öğretmenevinde Artvin il yönetim kurulu, il kadın kolları, il gençlik kolları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelen Karaaslan, ardından Hopa ve Arhavi ilçelerinde düzenlenen sandık kurulu görevlileri için düzenlenen eğitim toplantılarına katıldı.

Karaaslan katıldığı toplantılarda gençlik kollarında siyasete başlayıp, partinin en yüksek karar alma organlarına gelmesinin, AK Parti'nin gençlere ve kadınlara verdiği önemin gösterdiğini söyledi.

KARARI HALK VERECEK

1 Kasım seçimlerinde çok önemli bir yol ayrımında olunduğunu belirten Karaaslan, ''Halkımız bir karar verecek. Bu karar bana göre çok net. 13 yıldır AK Parti bu ülkeyi nasıl yönetti ise tekrar tek başına iktidar olarak AK Parti'yi seçecek'' dedi.

AK PARTİ KENDİ İLE YARIŞIYOR

7 Haziran'da AK Parti'nin Türk siyasi tarihinin en yüksek oy oranlarından birini alarak sandıktan çıktığını belirten Karaaslan, ''Bizden sonra gelen iki partinin nerdeyse toplamı kadar oy aldık. Ama buna sevinemedik. Çünkü hedefimiz çok daha büyük. Biz tek başına iktidar olarak bu ülkeyi yönetmek istiyoruz. Bizim hedefimiz diğer partiler gibi birbirini geçmek değil. Ya da başkasının başarısızlığı üzerinden kurgulanan başarı da değil. Biz kendimizle yarışıyoruz. Milletimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Daha iyi hizmetin yolunun tek başına iktidardan geçtiğine inandığımız için bu mücadeleyi veriyoruz. Yoksa yeterli kabul ederdik ve ona göre gereğini yapardık. Halkımız 7 Haziran sonrasında yaşanan her şeyin farkında. Tüm bu yaşananları değerlendirecek'' dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Karaaslan, ''Bizim kapı kapı, yüz yüze, el ele kurduğumuz ilişki çok önemli. Çünkü insanlar oy kullanmaya gittiğinde bütün bunları değerlendirerek bir karar varıyor. Samsun'da 6. milletvekilini 490 oyla kaybettik. O yüzden bu süreci seçim gününe kadar çok önemli ama seçim günü sandığa sahip çıkmak da çok önemli bir boyut'' dedi. 

HOPALILARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

[gallery ids="36491,36492,36490"]

Çiğdem Karaaslan Hopa teşkilatı ziyareti öncesinde Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşları Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.