Daha Ne Kadar Susacaksınız?

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın yaptığı açıklamanın şike soruşturmasına konu olabileceğini öne süren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 'Samsunspor'un hakkını savunmakla yükümlü ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın yaptığı açıklamanın şike soruşturmasına konu olabileceğini öne süren İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Samsunspor'un hakkını savunmakla yükümlü olanlar daha ne kadar susacaksınız?” dedi
ŞİKE SORUŞTURMASINA KONU OLUR
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Samsunspor’la ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Süslü, “Samsunspor'umuzu zor günler bekliyor. Özellikle bizimle beraber düşme potasında bulunan rakiplerimizden Eskişehirspor'un başına geçen Yılmaz Vural'ın federasyondan bazıları beni aradı ve bu takım ligde kalacak dedi, bende bu görevi kabul ettim açıklaması, şike soruşturmasına konu olacak açıklamalardır. Bu bağlamda aşağıda ki soruların cevabının acilen spor kamuoyuna verilmesi gerekmektedir” dedi.
SORULAR YÖNELTTİ
Sorularla açıklamasına devam eden Süslü, “Federasyondan kimler Yılmaz Vural'ı aramıştır? Eskişehirspor'un ligde kalması neden bu kadar önemlidir? Eskişehirspor'u, Denizli veya Samsunspor'dan daha değerli kılan nedir? Yılmaz Vural bu açıklamayı neden yapmıştır? Hakemler bu açıklamayla baskı altına mı alınmak istenmektedir? Bu saatten sonra yapılacak olan hakem hatalarıyla Eskişehir ligde kalır, Denizli veya Samsunspor ligden düşerse bunun hesabını nasıl vereceksiniz?  Samsunspor'un hakkını savunmakla yükümlü olanlar daha ne kadar susacaksınız? Samsunspor federasyon eliyle düşürülmeye çalışılırken AKP'nin Samsun vekilleri ne yapmaktadır?” diye konuştu.
TEDBİRLER ALINMALI
Süslü açıklamasını şöyle tamamladı: “Türkiye Futbol Federasyonunu acilen bu olayı aydınlatmaya davet ediyor ve öncelikle Denizlispor ve Samsunspor taraftarlarını sonrasında spor kamuoyunu rahatlatacak tedbirleri almasını istiyoruz. Yoksa bu vebalin altından hiç kimse kalkamayacak ve önce vicdanlarda, sonra adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir.”