DARÜŞŞİFA ANADOLU LİSESİNDEN MORAL ZİYARETİ...

Samsun Özel Darüşşifa Anadolu Lisesi öğrenci ve yöneticileri Samsunspor'u ziyaret etti




Samsun Özel Darüşşifa Anadolu Lisesi öğrenci ve yöneticileri Samsunspor'u ziyaret etti. Samsun’da eğitim veren Özel Samsun Darüşşifa Anadolu Lisesi Müdürü Nermittin Düzgün, okul öğretmenleri ve öğrenciler Karşıyaka maçı hazırlıklarını yapan futbolculara ve teknik heyeti ziyaret etti.


Öğrenciler futbolculara maç öncesi başarı dileyerek çiçek verirken Okul Müdürü Nermittin Düzgün ise Teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar'a başarıları nedeniyle plaket verdi. Öğrenciler futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için bir birleriyle yarıştılar.


Okul müdürü ve öğrenciler daha sonra Başkan Emin Kar'ı ziyaret etti. Müdür Nermittin Düzgün Başkan Emin Kar'a da başarılı yönetimi nedeniyle okulun plaketini sundu.  Okul Müdürü Nermittin Düzgün, Samsunspor'un kentin en önemli markası olduğunu belirterek, "Bu kentte yaşayan herkes en önemli markamıza sahip çıkmalı. Geçen sezon sıkıntılı günler geçiren takımımız bu sezen Süper Lig'e koşuyor. Bizler moral vermek için buradayız. Süper Lig yolunda Samsunspor'umuza başarılar dileriz" dedi. 


Başkan Emin kar ise, Samsun Özel Darüşşifa Okulu ailesine destekleri nedeniyle teşekkür etti.