Dayanışma İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

 Taşçı, Meclis Üyeleri ve Müdürleri Ağırladı Dayanışma İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz Ramazan nedeni ile verdiği iftar davetlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak

 Taşçı, Meclis Üyeleri ve Müdürleri Ağırladı

Dayanışma İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz

Ramazan nedeni ile verdiği iftar davetlerini sürdüren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın bu sefer ki konukları belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler, birim amirleri ve eşleri oldu.

Çakırlar Korusu'nda düzenlenen iftar yemeği ile belediye meclis üyeleri ve müdürlerini konuk eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Allah, Atakum'a her türlü güzelliği bahşetmiş. Bu güzelliği mantık ve bilimin katkıları ile ufak dokunuşlarla, doğallığını ve güzelliğini bozmadan, ilçemize, halka nasıl daha yararlı hale getirebiliriz diye düşünüyoruz. Plan ve projelerimizi de ona göre yapıyoruz. İlçemiz ile ilgili her kararı birlikte alıyoruz, birlikte uyguluyoruz. Atakum halkı yararına olan projelerde ve işlerde, bu dayanışmamızın önümüzdeki günlerde daha da artacağına ortak hedefimiz olan ilçemizi geliştirmek ve Karadeniz'de öne çıkarmak adına büyük mesafeler kat edeceğimize inanıyorum. Bunun için her zaman birbirimize destek olmalı, işlerimizde birbirimize kuvvet vermeliyiz" diye konuştu.