DEDİKLERİM ÇARPTIRILIYOR…

Milliyetçi hareket partisi il başkanı muammer demeli 2015 genel seçimlerinin ardından görüldü ki bu millet hiç kimseye tek başına iktidar imkânı vermemiştir

Milliyetçi hareket partisi il başkanı muammer demeli 2015 genel seçimlerinin ardından görüldü ki bu millet hiç kimseye tek başına iktidar imkânı vermemiştir. Ülke koalisyonlarla yönetilmek zorundadır. Konuyla ilişkin genel başkanımız Dr. Devlet bahçeli öyle yükseklerden balkonlardan değil ilk akşam halkın arasına çıkarak kamuoyuna gerekli açıklamayı yapmıştır. Tüm teşkilatlara açıklama yapmama şartını da göndermiştir. Bizler teşkilatlarımıza çok sıkı bağlarla ülkücü terbiye ile yetişmiş bu davanın neferleriyiz. Bize kendi partimiz dışında tüm partilerin icraatlarını eleştirmek düşmez. Bugün yerel basında çıkan haberler tamamen çarpıtılarak yapılan açıklamalardır.
İl başkanı Demeli gırtlaklarına kadar rüşvete yolsuzluğa, yağmaya ve talana bulaşanları, ısmarlama fetvalarla Yüce dinimiz İslam’a da en büyük kötülüğü yapmakla meşgul olan “Yiyor ama yapıyorlar”, “çalıyor ama çalışıyorlar” anlayışı toplumun inanç ve ahlak değerlerini sıfırlarken Sayın Cumhurbaşkanının oğlu Bilal ve 3. Köprünün güzergâhında 100 futbol sahası büyüklüğünde arsalara ve sıra sıra malikânelere sahip dünürleri ortaya çıkarken biz susamayız.
Demeli Biz MHP olarak daha önce Türk ordusuna kurulan komployu ve kumpası da eleştirdik. O zaman da hakkı hukuku ve adil yargılamayı savunduk. Bu gün de aynı değerleri savunuyoruz.
Biz MHP ve Ülkücü Hareket olarak hakkın, hukukun, adaletin ve özgür basının yanındayız. Biz MHP olarak halkın haber alma özgürlüğünün kısmen veya tamamen ortadan kaldırılmasına dün de karşı olduk bugün de karşı duracağız. Biz MHP olarak iktidarda bir gün daha fazla kalabilmek uğruna verilen tavizlerin bedelini Ak parti ödeyecektir dedi.
İl başkanı demeli AKP iktidarının tepe yönetimi lale devri yaşarken, Türkiye’de milyonlar insanlar açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkûmdur. AKP’nin atadığı banka müdürleri paralarını kendi bankalarında değil de ayakkabı kutularında saklarken,  AKP’ye samimiyetle oy veren milyonlar yardım kutularına muhtaç durumdadır dedi.
İl başkanı Demeli Başbakanlık ve Devlet bakanlıklarını içine alacak diye  yapıldığı halde Sayın Cumhurbaşkanının el koyduğu Aksaray meselesi bardağı taşıran son damladır. Üniversite öğrencileri yurt, ilk ve ortaöğretim öğrencileri derslik, madencilerimiz yeraltında yaşam odası bulamazken saraya 10 bin liraya klozet, bin liraya kadeh alınmasını hangi vicdan kabul eder?
Çankaya Köşkü var iken Maliye Bakanının rakamlarıyla 1 Milyar 370 Milyon liraya saray yaptırmak açık bir israf değil midir? Yüce dinimiz İslam’a göre israf haram değil midir?
İl başkanı demeli Türkiye’nin itibarını içerde ve dışarda yerle bir edenlerin, sarayla itibar kazanmaları mümkün değildir. AKP iktidarı ne yaparsa yapsın bulaştığı pisliği örtbas etmesi mümkün olmayacak, Türk milletinin ve insanlık âleminin vicdanından silinmeyecektir. AKP’ye yıllar yılı inandığı değerler için oy veren destek veren ve emek veren milyonlar, Yüce dinimiz İslamiyet kullanılarak yapılan bu yolsuzluk bu yağma ve bu talanın vebaline ortak olmayacaktır. Şimdiye kadar AKP’ye değişik gerekçelerle oy verenler rüşvetin, yolsuzluğun, yağmanın, israfın ve sarayın hesabı yüce divanda sorulacaktır dedi.

Milliyetçi Hareket Partililer inandığı davasından zerre kadar taviz vermeden Türk milletinin hukukunu yetimin hakkını ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunmaya devam edecek 2015 genel seçimlerinin sonucunu başta cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere 13 yılda ülkeyi talan edenler, paraları sıfırlayanlar savcısını, askerini, polisini koruyamayanlar özelleştirme  adı altında evlatlarımızın geleceğini satanlar bırakıp gitmelidir dedi.

Kaynak Medya 061