DEMİR, ALPEREN OCAĞIN'DA

Bir dizi ziyaret için Samsun'da bulunan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Kırıkkale 1

Bir dizi ziyaret için Samsun’da bulunan Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Saadet Partisi Kırıkkale 1.sıra milletvekili adayı Sevim Sezgi DEMİR Alperen Eğitim ve Kültür Merkezini ziyaret etti. Genel Koordinatör Sami TAŞKIN, Kültür Merkezleri Başkanı Coşkun ARSLAN ve İl yöneticileri tarafından karşılanan DEMİR gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milli İttifak adıyla Saadet Partisi ile birlikte seçime girdiklerini ifade eden DEMİR, baraj endişesi taşımadıklarını, aksine barajın çok üstünde bir oy oranı ile mecliste olacaklarını ifade etti. Türkiye’nin değişime ihtiyacı olduğunu ifade eden DEMİR şunları söyledi: “Metropol ve Gezici araştırma şirketlerinin anketlerine bakınca baraj gibi bir sorunumuzun olmadığı iyi anlaşılabilir. Kapı kapı dolaşarak her evden en az bir oy isteyecek inşallah 8 Mart sabahı ülkenin tertemiz insanlarını kirlenmiş siyaseti temizlemek için Ankara’ya göndereceğiz. Bizler devletten tek kuruş almadan çocuklarımızın süt paralarıyla millete hizmete talip olmuş insanlarız. Bir makam, mevki, ihale, iş beklentimiz olsaydı bu kariyerlerimizle farklı siyasi hareketlerde bulunup istediğimizi pekâlâ alabilirdik. Fakat bizim tek isteğimiz; kirlenmeden, yetim hakkı yemeden, milletin parasına el uzatmadan, bize verilen yetkileri yakınlarımıza ihaleleri-kadroları peşkeş çekmek için kullanmadan, tertemiz kalarak, milletimize hizmet etmektir. O nedenle Milli Merkez inşasını SP ve BBP ile başlatmış bulunmaktayız. Her iki partimizde pırıl pırıl bir maziye sahip olduklarından, milli ittifakın hangi parti çatısı altında olduğunun önemi yoktur. Yapılan kamuoyu araştırmalarında bu iki partimizin potansiyeli yüzde 36'dır. Gayretli çalışmalarımızla ve şartların lehimize geliştiğinde, iktidardan devam eden kaçışı ve mecliste ki muhalefet sıkıntıları dikkat aldığımızda, milletin iktidar arayışının alternatifi Allah'ın izniyle Büyük Milli İttifak olacaktır.”

Ziyarette konuşan Alperen Eğitim ve Kültür Merkezleri Başkanı Coşkun ARSLAN ise faaliyetler hakkında bilgi verdikten sonra nazik ziyaretleri için teşekkür etti.