Demircan ve Köktaş'tan Vali Kaymak'a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bilgi, birikim ve tecrübelerimizle şehrimiz ve halkımız için birçok konuda kolektif çalışarak, ortak akıl ile hareket ederek hizmetler gerçekleştirecek, hede

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bilgi, birikim ve tecrübelerimizle şehrimiz ve halkımız için birçok konuda kolektif çalışarak, ortak akıl ile hareket ederek hizmetler gerçekleştirecek, hedeflerimize koşmaya gayret göstereceğiz" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Samsun Valisi Osman Kaymak'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dilediler.
AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Samsun'a yeni atanan Vali Osman Kaymak'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı dilediler.
Sohbet ortamında geçen ziyaret hakkında bilgi veren Milletvekili Köktaş, "Samsun'umuza yeni atanan Vali Osman Kaymak, ülkemizin farklı bölgelerinde, farklı özellikleri olan yerlerde kaymakamlık, devlet yönetiliciği, Müteşebbis görevleri yapmış, son olarak terörün adından sıkça söz ettirdiği Tunceli gibi bir ilimizde çalışmalarını başarıyla yürüten, yine evladı olduğu bölgede kendi memleketi sayılan Samsunumuzda da göstereceğine inancımız tamdır.
Kendisi, İlimizde devam etmekte olan projelerin sonuçlanması, için yeni projelerin, yatırımların başlamasına vesile olacağını ve kurumlar arasındaki koordinasyonu etkin bir şekilde sağlayarak, daha da verimli hale getirerek arttıracağına canı gönülden inanıyoruz.
Bu birlikteliğimizle, bilgi ve birikimlerimizle şehrimiz ve halkımız için birçok konuda kolektif çalışarak, ortak akıl ile hareket ederek hizmetler gerçekleştirecek, hedeflerimize koşmaya gayret göstereceğiz.
Makamlar gelip geçicidir, önemli olan faydalı ve hayırlı işler yaparak geride hoş bir seda bırakabilmektir.
Vali Kaymak'ın da geçmiş dönemdeki valilerimiz gibi aynı izleri bırakacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Valisi Osman Kaymak ise Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
şokhaber.net