Demokratik devrim olacak...

CHP aday adayı Kemal Zeybek; '7 Haziran'da kazanacağımız seçim zaferinin sonucu 'demokratik devrim' olacaktır'  CHP Samsun Milletvekili aday adayı Kemal Zeybek, 'CHP emeklisinden çalışan

CHP aday adayı Kemal Zeybek; “7 Haziran’da kazanacağımız seçim zaferinin sonucu ‘demokratik devrim’ olacaktır” 

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Kemal Zeybek, “CHP emeklisinden çalışanına, esnafından memuruna kadar sorunların çözüm önerileriyle halkın karşısına çıkacak ve iktidar olacak” dedi.

29 Mart’ta yapılacak önseçim için parti üyelerini ziyaretlerini sürdüren ve gördüğü yakın ilgi nedeniyle moral depolayan Zeybek, zenginin daha da zenginleştiği, fakirin daha da fakirleştiği bu düzene son vereceklerini söyledi.

Üyelerin CHP’yi iktidara taşıyacak adayları belirleyeceğini, bunun da örgütlere heyecan getirdiğini belirten Kemal Zeybek, partinin 12 bin 262 üyesine birer de mektup gönderdi.

CHP Milletvekili aday adayı Kemal Zeybek, gönderdiği mektuplarla CHP üyelerine özetle şöyle seslendi:

“Türkiye Cumhuriyeti ancak ve ancak, Anadolu’nun tüm şehirlerinden yükselecek yeni bir Kurtuluş Mücadelesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek başına iktidarı ile bu karanlık ve baskıcı dönemi atlatarak, gerçek demokratik ve özgürlükçü ülke kimliğine kavuşacaktır. Hedefimiz; ‘Üreten ve Demokratikleşen Türkiye’ olacaktır. Üreten ve ürettiğini hakça paylaşan Türkiye, daha dayanışmacı ve eşitlikçi toplum yapısına kavuşarak, özgür ve refah seviyesi daha yüksek bir ülke olacaktır. Bu çerçevede, 7 Haziran’da kazanacağımız seçim zaferinin sonucu ‘Demokratik Devrim’ olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin saygıdeğer üyesi; birlikte üreten, ürettiğini eşit ve adil paylaşan, çocuklarımızın ve bizlerin ortak geleceğiyle ilgili toplumsal tüm kararları birlikte verebilmek için, 29 Mart 2015 günü yapılacak ‘Önseçimde’ desteğinizi bekliyorum.”