DOC. DR. AYDIN'DAN 8 MART MESAJI

Kadın haklarının iyileştirmesi konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM)  Kadın Erkek Fırsat Eşitliği komisyonu üyesi olmaktan öte kadınlara verdiği değer nedeniyle daha öncede birçok çalışmaya i

Kadın haklarının iyileştirmesi konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM)  Kadın Erkek Fırsat Eşitliği komisyonu üyesi olmaktan öte kadınlara verdiği değer nedeniyle daha öncede birçok çalışmaya imza atan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez AR- GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlamasının yanında Kadınlar günü nedeniyle eşi Prof Sevim Aydın ile beraber Gümüşhane’de olacağını bildirdi.

Aydın, "Hükümetimizin göreve geldiği günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde Türkiye’mizin kadınları yasal ve sosyal anlamda hak ettikleri haklara kararlılıklara kavuşturulmuş birçok yasal düzenlemelere imza atılmış ve her geçen gün kadınlar için daha ne yapabiliriz düşüncesi ile yeni çalışmalara imza atılmaktadır" dedi.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Âleme tan yeri düşerken Amine annemiz olan, Kahramanlığı ile Zübeyde Hanım, Konuşmasıyla Halide Edip, kağnı çekmesi ile Şerife Bacı olan, Kızımız olan, eşimiz olan, annemiz olan, davaya arkadaş olan, Dün gibi, yarın gibi başımıza taç ettiğimiz, Elleri toprak, ayaklarının altı cennet kokan tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü en derin saygılarımla kutlar, kendilerine hizmet etmeyi şeref bilirim.”