DOĞUM GÜNÜNDE, SÜRPRİZ NİKÂH TÖRENİ

Ağustos ayında düğün merasimlerini gerçekleştirecek olan Murat Arslan ve Merve Alakuş çifti sürpriz bir nikâh törenine imza attı

Ağustos ayında düğün merasimlerini gerçekleştirecek olan Murat Arslan ve Merve Alakuş çifti sürpriz bir nikâh törenine imza attı. Doğum gününde salona başka bir sebeple getirilen gelin Merve Alakuş içeride tüm arkadaşlarını karşısında gördüğünde şaşkınlığını gizleyemedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesinde mekatronik mühendisi Murat Arslan ve elektrik elektronik mühendisi Merve Alakuş’a Atakum Belediyesi Kültür ve  Eğlence merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen muhteşem nikah töreninin ardından mutluluğa yelken açtı.
Samsun Büyük Şehir Belediyesi Hesap işleri daire başkanı Ahmet Arslan ve eşi ev hanımı Hacıkız Arslan çiftinin oğulları Samsun Büyükşehir Belediyesinde mekatronik mühendisi Murat Arslan ile işadamı Selami Alakuş ve eşi ev hanımı Zekiye Alakuş çiftinin kızları elektrik elektronik mühendisi Merve Alakuş ‘a yapılan nikah töreninin ardından dünya evine girdi.
Nikahlarını Atakum belediyesi evlendirme memuru Sercan Şahin kıyarken şahitliklerini ise Samsun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Uygun , iş adamı Ömer Can , Memur Gökcehan  Baykal Güller ve  Hemşire Emel Evcimen Demir  yaptı . Evlendirme memuru Sercan Şahin Yuvayı dişi kuş yapar diyerek nikâh cüzdanını Merve Alakuş’a verdi.
Nikâh törenine Arslan ile Alakuş ailelerinin yanı sıra Samsun Çerkes Derneği eski yönetim kurulu başkanı Şahin Konuş ile davetliler katıldı. Murat Arslan ve Merve Alakuş çifti, ”Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net