DOĞUM GÜNÜNÜ BAŞKAN YILMAZ'LA KUTLADI!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile kutlayan engelli yazar Vahit Sonay Yazgan'ın yüzündeki tarifsiz mutluluk görülmeye değerdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile kutlayan engelli yazar Vahit Sonay Yazgan'ın yüzündeki tarifsiz mutluluk görülmeye değerdi.
Bir aylık bebekken geçirdiği menenjit nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkûm olan ve engeline rağmen hayata küsmeyerek 3 kitap yazan Vahit Sonay Yazgan 42. yaşını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile kutlamak istedi. Engelli gencin bu isteğini geri çevirmeyen Başkan Yılmaz, mumları Vahit ile birlikte üfleyerek yeni yaşını kutladı. 
BAŞKAN YILMAZ SAAT HEDİYE ETTİ

Başkan Yılmaz'ın doğum günü hediyesi olarak hediye ettiği saati koluna takmak isteyen Vahit'in o anlarda yüzündeki tarifsiz mutluluk ise görülmeye değerdi. 
ENGELLİLERİ ANLAYAN VE YALNIZ BIRAKMAYAN BAŞKAN

3 kitap yazarak hayata sımsıkı sarılan Vahit'in annesi Bedriye Yazgan da Başkan Yılmaz'a doğum gününde oğlunu yalnız bırakmadığı için teşekkür ederek, "Yoğun çalışmasına rağmen bize zaman ayırarak başkanımız oğlumun mutluluğuna ortak oldu. Başkanımızdan Allah razı olsun. Samsun'u cennete çeviren ve engellileri gerçek anlamda anladığı ve onları yalnız bırakmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
ENGELİ HİÇBİR ŞEYE ENGEL OLMADI
Vahit'in kalbinin güzelliği ve masumluğu karşısında bütün engelleri aştığını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, "Vahit çok duygulu bir kardeşimiz. O engelini hiçbir zaman engel olarak görmeyerek hayata tutundu ve 3 kitap yazdı. 4. kitabı da yolda. O kitabın basımı ve yayımı sırasındaki her türlü desteği kendisine sağlayacağız" dedi. Daha sonra Vahit Sonay Yazgan, Başkan Yılmaz'a kurutulmuş lale yaprağı hediye etti
Köksal ÖNER