DOKAP PROJESİ SAMSUN'U UÇURUR!

AK Parti'den aday adaylığını açıkladıktan sonra ziyaretleri tüm hızıyla sürdüren Necmi Çamaş, DOKAP gibi büyük bir projenin Karadeniz bölgesinde hayata geçirilecek olmasının önemine vurgu yaparak, Sam

AK Parti’den aday adaylığını açıkladıktan sonra ziyaretleri tüm hızıyla sürdüren Necmi Çamaş, DOKAP gibi büyük bir projenin Karadeniz bölgesinde hayata geçirilecek olmasının önemine vurgu yaparak, Samsun’un bu projede aslan payını alacak olmasının şehre büyük katkı sağlayacağını ifade etti

AK Parti Samsun 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Teşkilatı üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Çamaş, her gittiği ilçede sıcak karşılandığını söyledi. Ziyaretlerinde projeleri ve neden aday adayı olduğuyla ilgili partililerle istişare yaptığını belirten Çamaş, ilk intiba açısından fikirlerinin kabul gördüğünü dile getirdi.

DOKAP İSTİHDAMI ARTTIRACAK

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Çamaş, AK Parti iktidarı döneminde yaşanan istikrara vurgu yaparak, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ordu ziyaretinde açıkladığı Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) eylem planının özellikle de Samsun’a büyük bir değer katacağını söyledi. AK Parti Samsun Milletvekili ve aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın bu projede Samsun’un aslan payını alacağını açıkladığını da hatırlatan Çamaş, “Bu projenin etkin kullanılması hem kalkınmanın teşvik edilmesi hem istihdamın artmasına vesile olacaktır” dedi.

YILMAZ, SAMSUN İÇİN BÜYÜK ŞANS

Diğer yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Samsun için büyük şans olduğunu da dikkati çeken Çamaş, “Hemen hemen her ilçemizde turizm master planları Başkan Yılmaz’ın önderliğinde masaya yatırılıyor. Vali İbrahim Şahin’inde bu konudaki üstün gayretleri yadsınamaz. 17 ilçemiz için farklı turizm potansiyelleri ortaya çıkartılıp hayata geçirilmesi için büyük bir çaba sarf ediliyor. Ben de takdir görülüp aday ve akabinde milletvekili olursan Samsun’un turizm potansiyellerini ortaya çıkmasında tüm gücüyle çalışacağım” diye konuştu.