Doruk Canlı Hayvan Pazarı eski günlerine geri dönüyor.

DORUK ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR Doruk Canlı Hayvan Pazarı eski günlerine geri dönüyor

DORUK ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR

Doruk Canlı Hayvan Pazarı eski günlerine geri dönüyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun yapmış olduğu muhtarlar ile toplantı sonucunda Doruk canlı hayvan pazarının Perşembe günleri açılmasına oy birliği ile karar verilmişti. 25.12.2014 Perşembe günü ilk açılışı yapılan Doruk canlı hayvan pazarına ilgi büyüktü.

“ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNECEK”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Doruk canlı hayvan pazarı eskiden çok kalabalıktı. Diğer il ve ilçelerden çok sayıda insan gelirdi. Zaman içerisinde Doruk canlı hayvan pazarının yaşamış olduğu bazı olumsuzluklar yüzünden Pazara kimse gelmez oldu. Seçimlerden sonra ilk işimiz burayı tekrar faaliyete sokmak için çalışmalar başlatmaktı. Çalışmalarımız bitti ve açılış günü olarak da Perşembe gününe karar verdik. Yapmış olduğumuz bu çalışmalardan olumlu sonuçlar aldık.” dedi.

“İLK GÜNÜ ÇOK KALABALIKTI”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “25.12.2014 Perşembe günü açılan doruk canlı hayvan pazarına ilgi çok yoğundu. Birçok il ve ilçelerden vatandaşlarımız katılım sağladı. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Doruk canlı hayvan pazarını eski günlerindeki gibi kalabalık yapabilmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

“VATANDAŞ MUTLU”

Doruk canlı hayvan pazarının tekrar eski günlerindeki gibi kalabalık olmasından vatandaşın oldukça mutlu olduğu görülürken, yapılan çalışmalar ve doruk canlı hayvan pazarına gösterilen bu hassasiyet ile ilgili olarak Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na teşekkür ettiler.