DR. TURAN'DAN YILMAZ'A ZİYARET

Ak Parti Samsun milletvekili aday adayı Dr

Ak Parti Samsun milletvekili aday adayı Dr. Bülent TURAN, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Görüşmeye Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sinan ÇAKIR ve Sayın Talat KARAKOÇ eşlik etti.

Dr. Bülent TURAN aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmaları anlattığı görüşmede; Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın da fikir ve görüşlerinden yararlanmak istediklerini ve kendisine geçmiş hizmetlerinde sağladığı işbirliğinden dolayı teşekkür etmek istediklerini dile getirdi. Bülent Turan, “Samsun’a yaptığımız her hizmette Sayın Başkanın yardımseverliğinden ve işbirliğinden yararlandık. TKDK İl Koordinatörü olduğum süreçte Samsunumuza kazandırdığımız 210 milyon liralık 670 projede birçok kurumdan destek aldığımız gibi bu çalışmalarımızda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da özel bir ilgi ve destek gördük. Kendisinin bu çalışmalarımızın koordinasyonunda gösterdiği kolaylıklar sayesinde, bu projeleri Samsun’a kazandırdık. Bu vesileyle kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu güzel ilişkileri devam ettirmeyi ve böylelikle Samsunumuza hizmetleri büyütmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda Samsun turizm ve tarım mastır planlarının hazırlanması sürecinde Sayın Başkanın yaptığı katkıları biliyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Bu planlar Samsun tarımına ve turizmine büyük katkı sağlayacaktır. Bizim amacımızda yerelde yapılan ve ihtiyaç duyulan bu planların ve yatırımların hayata geçmesi için takipçi olmak ve bunların önündeki engelleri kaldırmaktır. Böylelikle bu emeklerin heba olmasını engelleyerek, Samsun’un gücüne güç katacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “bizler şehrimize katkı sağlayan, değer katan herkesi memnuniyetle karşılarız. Samsun halkı da kendisine hizmet eden insanları hiçbir zaman unutmaz, değer verir.” diyerek Dr. Bülent TURAN’a aday adaylığı çalışmalarında başarılar diledi.