DUMLUPINAR ORTAOKULU ŞAMPİYON

Kaymakamlık yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili İbrahim Fethi Sel, "2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçük  Erkek Futbol Final Grubu müsabakaları ile t

Kaymakamlık yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili İbrahim Fethi Sel, "2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçük  Erkek Futbol Final Grubu müsabakaları ile tamamlandı. Müsabakalar sonucunda Dumlupınar Ortaokulu takımı ilçemizin şampiyonu oldu" dedi.
DUMLUPINAR ORTAOKULU 10 PUANLA GRUBUNU LİDER OLARAK  TAMLADI
Küçük  Erkek  Futbol Final Grubu müsabakaları sonucunda, Atatürk Ortaokulu  Cemil Meriç Ortaokulu'nu  6- 0 mağlup etti. Dumlupınar Ortaokulu Anafartalar Ortaokulu ile  0 - 0 berabere kaldı. Bu sonuçlara göre Dumlupınar Ortaokulu 10 puanla grubunu lider tamamlayarak 2016-2017 Eğitim öğretim yılı okul sporları küçük erkek futbol ilçe şampiyonu olurken 9 puanla Atatürk Ortaokulu 2'inci 7 puanla Anafartalar Ortaokulu 3'üncü 3 puanla Durusu Ortaokulu 4'üncü oldu. Karşılaşmaların ardından  kupa törenine geçildi.
ŞAMPİYON OLAN DUMLUPINAR ORTAOKULU TAKIMINA KUPASINI SEL VERDİ
Son sırada  yerini alan Durusu Ortaokulu takımına kupasını okul Müdürü Eyüp Yıldırım verdi. Üçüncülükle yetinen  Anafartalar Ortaokulu takımına kupasını okul Müdürü Hüseyin Kement verdi. Müsabakayı ikinci sırada tamamlayan Atatürk Ortaokulu takımına kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Köksal verirken 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları küçük erkek futbol karşılaşmasında ilçe şampiyonu olan  Dumlupınar Ortaokulu takımına kupasını Kaymakamlık yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili İbrahim Fethi Sel taktım etti.
İLDE YAPILAÇAK OLAN  MÜSABAKALARDA  TAKIMLARIMIZA  BAŞARILAR DİLERİM

Kaymakamlık yazı işleri Müdürü ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili İbrahim Fethi Sel, "Centilmence dostluk mücadele eden bütün okul takımlarımıza, okul idarecilerine, beden eğitimi öğretmenlerimize, hentbol okul sporları koordinatörlerimize, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili olarak Samsun da yapılacak olan küçük erkek futbol şampiyonasında ilçemizi  İlde temsil edecek olan takımlarımıza başarılar dileriz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net