Dünya Grand Prix Judo Şampiyonası'na Samsun ev sahipliği yapacaktır.

Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL ve beraberindekiler, 28–30 Mart 2014 tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'Judo Grand Prix Dünya Şampiyonası' organizasyonunun tanıtımı amacıyla, Samsun V

Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL ve beraberindekiler, 28–30 Mart 2014 tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilecek olan ’Judo Grand Prix Dünya Şampiyonası’ organizasyonunun tanıtımı amacıyla, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL, 28-30 Mart tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Judo Grand Prix Dünya Şampiyonası ile ilgili Vali Hüseyin Aksoy’a bilgi sundu.

Samsun Valisi Hüseyin AKSOY ziyarette yaptığı konuşmasında, ’’Samsun 28-30 Mart tarihlerinde Dünya Grand Prix Judo Şampiyonası'na  ev sahipliği yapacaktır. İlimiz geçtiğimiz yıllarda da bu şampiyonaya ev sahipliği yaptı.  Samsun gerek spor alt yapısına sahip oluşu, gerekse organizasyonlardaki deneyimlerinden dolayı bu şampiyonaya da başarı ile ev sahipliği yapacaktır. Ben Judo Federasyonumuzun değerli başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Samsun’da Mart ayı sonunda çok farklı ülkelerden 500’e yakın sayıda sporcuyu misafir edeceğiz ve ilimizde bir spor şenliği yaşamış olacağız’’ dedi.

Vali Aksoy’un konuşmasının ardından Judo Federasyon Başkanı Fatih UYSAL, şampiyonanın düzenlenmesine verdiği katkılardan dolayı  Vali Hüseyin Aksoy’a teşekkür plaketi sundu.