DURUŞEHİR'DE GELENEKSEL ANA BABA ÇOCUK KAMPI

Geleneksel olarak düzenlenen Samsun'un ilkadım ilçesi Kazın Karabekir Mahallesindeki Duruşehir Sitesi ana baba çocuk kampının bu yıl 15'sini gerçekleştirildi

Geleneksel olarak düzenlenen Samsun’un ilkadım ilçesi Kazın Karabekir Mahallesindeki Duruşehir Sitesi ana baba çocuk kampının bu yıl 15’sini gerçekleştirildi.
TEMA Vakfı Samsun Temsilcisi olan Leman Özay'ın liderliğinde ki  ana baba çocuk kampı, büyük ilgi topladı. Kamp ateşi coşkulu bir şekilde gösteriler, skeçler, yarışmalar ve çadır kurma kategorilerinde çocuklar hünerlerini sergiledi 2019'da ''1919 Fidan'' Kampanyası dâhilinde Samsun TEMA Vakfı İl Temsilciliği ve Duruşehir Sitesi ortaklığı ile çocuklara fidanlar dağıtıldı.
ÇOCUKLARIN BÜYÜK ÖZVERİSİ İLE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR
Açılış konuşması yapan Duruşehir Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Akkoyunlu, ”Duruşehir Sitesi sakinlerinin ve çocukların büyük özverisi ile başlamış bulunmaktadır. Bu güzel ortamın hazırlamasında emeği geçelere teşekkür ediyorum. Biz Duruşehir Sitesi ailesi olarak bir buttunuz” dedi.
KÖKLÜ SİTELERİNDEN BİRİSİ OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR
TEMA Vakfı Samsun Temsilcisi olan Leman Özay, ”Geleceğin doğa dostu ve aydınlık yüzlerini yetiştiren, komşuluk değerlerine sahip çıkarak çocuklarına birlik ve beraberliği aşılayan, Samsun’un en köklü sitelerinden birisi olma özelliğini taşıyan Duruşehir Sitesi, yine fark yarattı. Bütün çabaların diğer sitelere de örnek olması dileğiyle” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net