DUYGU DOLU VEDA YEMEĞİ

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki Anafartalar İlkokulu'ndan, Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna Müdürü olarak atanan Ali İşyapan 'a öğretmen arkadaşları tarafından Midilli Restorant'da veda yemeği düzenlendi

Samsun’un Çarşamba İlçesi’ndeki Anafartalar İlkokulu’ndan, Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna Müdürü olarak atanan Ali İşyapan ‘a öğretmen arkadaşları tarafından Midilli Restorant’da veda yemeği düzenlendi.
Anafartalar İlkokulu okulun öğretmenlerinin katilmiş olduğu yemekte ve ayrıca  8  yıl ayni okulda Müdür olarak görev yaptıktan sonra son atamalarda Çarşamba Mehmet Akif Ersoy ilkokuluna atanan Müdür  Ali İsyapan‘a öğretmen ve idarecileri plaket takdim ederek uğurladılar.
BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERİMİZ GEÇTİ
Düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu konuşma yapan Ali İsyapan, ”8 yıl birlikte çalıştığım ve çeşitli başarılara imza atiğim Anafartalar ailesinden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Bu şekilde ağırlanmak beni hem hüzünlendirdi hem de duygulandırdı. Bundan sonraki yaşantılarınızda başarılar dilerim hepiniz hakkinizi bana helal edin“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net