DUYGU DOLU VEDA YEMEĞİ

Samsun'un Atakum İlçesindeki Fırat Özdemir Anaokulu öğretmen ve personeli, hem mutlu, bir o kadar da hüzünlü bir veda yemeğine buluştular

Samsun'un Atakum İlçesindeki Fırat Özdemir Anaokulu öğretmen ve personeli, hem mutlu, bir o kadar da hüzünlü bir veda yemeğine buluştular. Müdür Şen, “Anaokulu olarak güçlü bir aileyiz" dedi.
2010 yılından açılan Fırat Özdemir Anaokulundan, Nene Hatun Anaokuluna Müdür yardımcısı olarak atanan ve Neşe Altuntaş için düzenlenen veda yemeğinde Okul Müdürü Hülya Şen yeni görevinde başarılar dileyerek plaketini takdim etti.
GÜZEL BİRLİKTELĞİMİZ OLDU
Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen, yaptığı konuşmada," Bir gün hepimiz sevdiklerimizden bir şekilde ayrılacağız. Sohbetlerimizle beraber kurduğumuz hayallerimizi özleyeceğiz. Bir gün çocuklarımız eskilerden bir fotoğraf görecekler ve "Bunlar kim?" diye soracaklar. Ve biz "Bunlar hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim insanlar" diye cevap vereceğiz. Okulumuzda görev yaptığı süre içinde Neşe Altuntaş öğretmenimizin özverili çalışmalarından, insanlığından, çevresine olan yardımseverliği ve duyarlılığından çok memnun olduk. Kendisine gelecek yaşamında güzelliklerle karşılaşması dileği ile uğurluyoruz. Ayrıca bu akşam yine Anaokulu Ailesi olarak tüm çalışanların burada olmasında dolayı mutlu olduğum. Yemeğe katılanlara teşekkür ediyorum "diye konuştu.
SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM
Düzenlenen yemekte konuşan Nene Hatun Anaokuluna Müdür yardımcısı olarak atanan ve Neşe Altuntaş Neşe Altuntaş,” Bu ailenin bir parçası olmak. Benim için çok güzel ve anlamlı Fırat Özdemir Anaokulunun hayatımdaki yeri her zaman farklı olacak.  Bir okul hatta okuldan da daha ötesi çalışma arkadaşlarımdan ayrılmış olmanın tatlı burukluğu içindeyim. Bu gecede beni yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Sayın Hülya Şen ‘e ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net