ELVİNDER ve TÜRFAD' I AĞIRLADI

Samsun Huzurevi Yaptırma Yaşatma ve Yaşlılarını Koruma Derneği Sündüz Özkaya ve yönetim kurulu Elveren İnsanlar Derneği (ELVİNDER) ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) yönetim kurulu üyelerini

Samsun Huzurevi Yaptırma Yaşatma ve Yaşlılarını Koruma Derneği Sündüz Özkaya ve yönetim kurulu Elveren İnsanlar Derneği (ELVİNDER) ve Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
BUNU HER YIL DÜZENLİ OLARAK YAPMAYA BAŞLADIK
Ziyaretle ilgili açıklama yapan i Samsun Huzurevi Yaptırma, Yaşatma ve Yaşlılarını Koruma Derneği Başkanı Sündüz Özkaya, "Hayatta en çok ilgi bekleyen insanlar yaşlılardır. Biz elimizden geldiğince yaşla amcalarımızı ve teyzelerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bunu her yıl düzenli olarak yapmaya başladık. Bu tür etkinliklerimizi bundan sonra ki yıllarda sıklaştırarak arttıracağız. Yaşlılarımıza değişiklik her zaman iyi geliyor. Onların her zaman ilgiye ihtiyacı var ve yaşadığımız sürece o ilgiyi göstereceğiz  yapılan ziyaretin son derce olumlu geçti” dedi
SAMSUN HUZUREVİ DERNEĞİ’NE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM
TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu, "Yaşlılarımızı mutlu görmek bizleri daha çok mutlu ediyor. Tüm vatandaşlarımızın ziyaret etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. ELVİNDER Dernek Başkanı Yeşim Gürsoy ise,” Böylesi güzel sosyal etkinliklere imza atan Samsun Huzurevi Derneği’ne sonsuz teşekkür ediyorum.  Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. ELVİDER olarak bizler yaşlılarımız için gerçekleşen tüm etkinlik ve projelere destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Ziyarette TÜRFAD Yönetim kuru üyeleri Ali Gürler, Eyüp Uysal, Nigar Ablanın Yeri İşletme sahibi Nigar Kullukçu ve Huzurevi Derneği üyeleri hazır bulundu. Sohbet sonrası günün anısına toplu hatıra fotoğraf çektirildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net