EMİNE KAYMAK, İLÇDEKİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Osman Kaymak'ın Eşi Emine Kaymak Hanımefendi, Lâdik ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret etti

Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak Hanımefendi, Lâdik ilçemizdeki şehit ailelerini ziyaret etti.
Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak Hanımefendiyi Lâdik ilçesine gelişinde, Ladik Kaymakamı Emrah Uzun ve Eşi tarafından karşıladı. Karşılamanın ardından Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak Hanımefendi ve beraberindekiler ilk olarak ilçe merkezinde Akpınar Mahallesinde oturan ve 11 Eylül 2012 tarihinde Hakkâri İli Şemdinli İlçesi Bovina Tepe Mevkiinde bölücü terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı. Ersan Sancı’nın ailesini ziyaret etti.
ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİ DAİMA EL ÜSTÜNDE TUTACAĞIZ
Daha sonra Salur Mahallesinden 18 Ekim 1983 tarihinde Ankara İli Kazan İlçesinde Şehit olan Hüsnü Şeref,  Doğankaş Mahallesinden 14 Şubat 2016 tarihinde Hatay Dörtyol’da Şehit olan Salih Kayan ve Yumaklı Mahallesinden 23 Aralık 2013 tarihinde İzmir Tersanesi Komutanlığı'nda TCG Değirmendere’nin Havuz Onarımı Sırasında Meydana Gelen Kaza Sonucu Şehit olan Rıdvan Çöpçü’nün ailelerini ziyaret eden Vali Osman Kaymak’ın Eşi Emine Kaymak Hanımefendi şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak, “Sizlerin istekleri bizlerin her zaman başımızın üstünde olacaktır. Şehitlerimizin emanetlerini daima el üstünde tutacağız. Biz sizin her zaman yanınızdayız ve her zaman da yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretlerde ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın eşi Semiha Yılmaz, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz’un eşi Azize Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu’nun Eşi Çiğdem Ağaoğlu katıldı.
Köksal ÖNER