ENGELLİ BİRİMİ GENÇ HALTERCİYİ ZİYARET ETTİ

Halter 2014 Kıbrıs Avrupa Şampiyonu, Ankara Zirve Kulübü Sporcusu, Azerbaycanlı, 18 yaşındaki Rüstem İmamzade sakatlık geçirmesi nedeniyle Samsun Romatem Hastanesi'nde tedavi altına alındı

Halter 2014 Kıbrıs Avrupa Şampiyonu, Ankara Zirve Kulübü Sporcusu, Azerbaycanlı, 18 yaşındaki Rüstem İmamzade sakatlık geçirmesi nedeniyle Samsun Romatem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
GEÇMİŞ OLSUN ZİRARETİNDE BULUNULDU
Bu vesileyle, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular ve Engelliler İl Spor Merkezi Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz, Halter Antrenörü Gökhan Göktaş ve halter milli sporcularımızla birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu. Kendisinin en kısa sürede tekrar aktif spor yaşamına dönmesi dileklerini iletti.
ÖZYURT, SPORCUMUZA GEÇMİŞ OLSUN
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt sporcuyu ziyarette bulunamadığını ve fakat genç haltercinin yeniden aktif spor yaşamına dönmesi adına kurum olarak her şeyin yapılacağını belirtti. Müdür Özyurt, "Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcumuza geçmiş olsun der, tüm spor yaşamında başarılar dileriz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net