Engelliler Büyük Sevinç Yaşadı

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan engeliler Haftası öncesi Yaşam Park'a giden ve burada Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü Üyeleri ile buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Size, her t




10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan engeliler Haftası öncesi Yaşam Park'a giden ve burada Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü Üyeleri ile buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Size, her türlü ihtiyacınızda kullanabileceğiniz içinde rampası da olan bir araç alacağım" müjdesini vermişti. Bu sözünü tutan Başkan Taşçı'nın, aradan henüz bir hafta geçmeden içinde rampası da olan bir aracı kendilerine tahsis etmesi engeliler arasında büyük sevinç yarattı.


Başkan Taşçı'ya teşekkür eden Amisos Engeliller Spor Kulübü Üyeleri, Başkanımızın verdiği sözü tutan, sözünün eri biri olduğunu biliyorduk. O nedenle aracımızın alınacağından hiç kuşkumuz yoktu ama bu kadar erken alınmasını beklemiyorduk. Bu bizim için büyük sevinç oldu. Engellilerin binebileceği donanıma sahip olan bir aracın olmayışı nedeni ile buraya gelemeyip evlerinde oturmak zorunda kalan arkadaşlarımızın da katılımı ile artık daha büyük bir aile olacağız.  Bu araç sayesinde daha çok engelli kardeşimiz sosyal yaşamın içinde olup, hem öğrenecek hem spor yapacak hem de aile bütçesine katkı sağlayacaktır diye konuştular.


Engellilerin sosyal hayata katılması için ve daha rahat, uygun koşullarda ulaşımlarının sağlanmasına yönelik aldıkları engelsiz" aracın hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Taşçı, Sizlere yönelik diğer projelerimizi de hayata geçirdiğimizde, Atakum artık tam anlamı ile engelsiz bir kent haline gelecektir. Bunu da sizlerle el ele vererek birlikte başaracağız şeklinde konuştu.


Öte yandan hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden, çıkışta ise engelsiz aracın teslim törenine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'de, AK belediye başkanları iyi ve kaliteli hizmet yapar, verdiği sözü tutar. Burada da onun güzel bir örneğini gördük. Aracın hem belediyemize hem engelli kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.