Engellilere 17 tekerlekli sandalye

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi, topladığı 4 ton 250 kilo mavi kapak ile aldığı tekerlekli sandalyelerle 17 engelliyi sevindirdi

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi, topladığı 4 ton 250 kilo mavi kapak ile aldığı tekerlekli sandalyelerle 17 engelliyi sevindirdi. Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Başkan Genç, "Evden çıkamayan vatandaşlarımızın dışarı çıkmalarına vesile olmak bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Bir yandan vatandaşlara temiz bir çevre sunmak için çalışan Canik Belediyesi Temizlik İşleri Birimi ekipleri, bir yandan da sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor. Temizlik İşleri Birimi ekipleri tarafından toplanan mavi kapak miktarı rekor sayıya ulaştı. 8 ay gibi kısa bir sürede 4 ton 250 kilo mavi kapak toplayan Temizlik İşleri Birimi ekipleri, kapaklarla satın aldığı 17 tekerlekli sandalyeyle engellileri sevindirdi. 

TEKERLEKLİ SANDALYELER TESLİM EDİLDİ

Temizlik İşleri Birimi tarafından alınan 17 tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunan engellilere teslim edilirken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Temizlik İşleri Birimi Müdürü Hakan Ortaç ve birim çalışanlarını örnek sosyal sorumluluk hareketleri nedeniyle tebrik etti. Başkan Genç, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerinde her zaman öncü olduklarını söyledi.

SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ

Tüm temizlik işleri çalışanlarının projeye yüreğini ve yardımlaşma duygusunu kattığını ifade eden Genç, "Canik Belediyesi olarak eve mahkum olan, evden çıkamayan vatandaşlarımızın dışarı çıkmalarına vesile olmak bizi çok mutlu ediyor.  Bundan sonra da hedefimizi yüksek tutup, farklı sosyal sorumluluk hareketiyle halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.