ERBAKAN VAKFI'NDAN VALİ ŞAHİN'E ZİYARET

Erbakan Vakfı Samsun Şube Başkanı Suat Zor ve Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti

Erbakan Vakfı Samsun Şube Başkanı Suat Zor ve Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Erbakan Vakfı’nın kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Vakfın Şube Başkanı Suat Zor şu ifadeleri kullandı; "Vakfımız, kurulalı henüz iki yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen bütün Türkiye’de teşkilatlanmıştır. Kuruluş amacı, Erbakan Hocamızın fikirlerini, manevi yönünü, büyük bir devlet adamı olarak hem ülkemize hem de bütün insanlığa yapmış olduğu hizmetleri kitlelere, özellikle de yeni yetişen neslimize anlatmak olan Erbakan Vakfı olarak Samsun’da da pek çok etkili çalışmaya imza attık. Bundan sonra da gayemiz, insanımıza Erbakan Hocamızı en güzel şekilde anlatmak olacaktır".
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erbakan Vakfı Samsun Şube Başkanı Suat Zor tarafından Samsun Valisi İbrahim Şahin’e, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yazdığı ‘Davam’ kitabının verilmesiyle ziyaret sona erdi.