Erdoğan Tok'un Meclis Turu

Girişimci belediyecilik anlayışıyla Ankara'da temaslarda bulunan Başkan Erdoğan Tok,  Meclis ve bakanlıklarda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

Girişimci belediyecilik anlayışıyla Ankara'da temaslarda bulunan Başkan Erdoğan Tok,  Meclis ve bakanlıklarda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Ankara'da biri dizi görüşmelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur Milletvekili Reşat Petek, Eski Sağlık Bakanı Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve bazı bürokratları ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın teşkilat ve belediye başkanlarına yönelik gerçekleştirdiği davetin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen AK Parti Gurup toplantısını izledi. Tok, Gurup toplantısının ardından bizi ziyaretler gerçekleştirerek belediye hizmet ve projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Girişimci belediyecilik anlayışıyla Ankara'da bir dizi görüşmeler gerçekleştiren Başkan Erdoğan Tok, "Koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırmaktadır. Uyumlu çalışmanın şehre ve kente faydası vardır. Biz Ankara ile olan diyaloglarımızda istişarelerde bulunarak ilçemize yatırım konusunda neler çekebiliriz anlayışıyla çalışmaktayız" dedi.