ERDOĞAN'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ'A ZİYARET

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve  A Haber, ATV, A Spor Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan Samsun İl Emniyet Müdür Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve  A Haber, ATV, A Spor Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan Samsun İl Emniyet Müdür Vedat Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Samsun İl Emniyet Müdür Vedat Yavuz’u makamında ziyaret eden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve  A Haber, ATV, A Spor Bölge Müdürü Mahmut Erdoğan; “Türkiye’nin önde gelen camialarından biri olan Samsun Basın Camiası hakkında Emniyet Müdürümüze bilgi vererek fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
Erdoğan; “Samsun Yerel Basınımız siyasi, asayiş  ve güncel konularda ülkenin gündemini değiştirecek konulara imza atıyor ve atmaya devam edecek. Cemiyet olarak elimizden gelen gayreti ve hassasiyeti gösteriyoruz. Samsun Emniyetine camiamıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Samsun Emniyeti ile beraber eksikliklerin giderilmesi noktasında organize çalışmaya memnuniyetle devam edeceğiz” diye konuştu.
Samsun İl Emniyet Müdür Vedat Yavuz ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Samsun Emniyet Müdürlüğü olarak Samsun Basın Camiasına desteğimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Hem cemiyetimiz hem de diğer Yerel Basın temsilcilerimizle istişare halinde olmak önemli kazanımları beraberinde getirecektir. Fikir alışverişinde bulunduğumuz bu ziyaret bizler için büyük önem taşımaktadır” diye konuştu