ESKİ HAKEMLERİN ONURUNA YEMEK

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Samsun Şubesi yönetimi eski hakemlerin onuruna Samsun Şehir Kulübünde yemek düzenledi

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Samsun Şubesi yönetimi eski hakemlerin onuruna Samsun Şehir Kulübünde yemek düzenledi.
ANLAMLI GECEDE BİR ARAYA GELDİLER
Birlik ve beraberliğin sergilendiği unutma, unutturma yemeğine dönemin Milli ve Samsun’ un en eski duayen futbol hakemi İbrahim Ahıskalı, döneminin Süper Lig Hakemi Nuri Doğan, klasman hakemleri, ile gözlemcileri ve hakemlerin katıldığı gecede, TÜRFAD Samsun Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Gültekin Kullukçu, ”Hizmetlerinden dolayı eski hakemlere teşekkür ediyorum. Hakem camiasının bir aile olduğunu bir kez vurguluyorum” dedi.
ETKİNLİKLER BİZLERİN BİRLEŞTİRİCİSİ OLUYOR
1956 yılında hakemliğe başlayan İbrahim Ahıskalı, ”Bugünlere gelindiğinde eski dostlarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Vefa borcumuzu da yerine getirmeyi görev saymaktayız. Yapılan etkinliklerle bir araya geliyoruz. Samsun’daki futbolun ve eski hakemlerin hatırlanması vefa duygusunun bir adım öne çıkarılmasıdır Bu güzel gecenin  hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
YEMEKTE DUYGUSAL VE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI
Konuşmaların ardından eski hakemlerin anılarını ve tecrübelerini anlattığı yemekte, duygusal ve keyifli anlar yaşandı. Samsun’ un ilk bayan hakemi Refika Bodur ve Canan Öztürk’ ünde bulunduğu yemekte, TÜRFAD şubesince öğretmen kökenli eski hakemlere onurluk takdim edildi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net