SON YOLCULUĞUNA ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini 75 yaşında yuman Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op

Tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini 75 yaşında yuman Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün amcası Emekli Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş ve ayrıca Eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Karagöz son yolculuğuna Askeri törenle uğurlandı.

[gallery ids="39329,39330,39331"]

Merhum Şerif Karagöz'ün naşi Samsun’un Kavak ilçesi Mehmet Paşa Mahallesindeki evinden Türk Bayrağına sarılı olan naşı alınarak Merkez camiine getirildi ve burada öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kavak aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Emekli Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Şerif Karagöz’ün cenazesine Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Askeri erkânın yanı sıra ve çok sayıda vatandaşın katıldı.
KAVAK'A YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLER ELBETTE UNUTULMAZ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış olduğu konuşmada; "Çok değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Kavak'a yapmış olduğu hizmetler elbette unutulmaz ve unutmayacağız da. Eski Belediye Başkanımız ve değerli ağabeyimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER